De beste skytespillene online

Det selges svært mange skytespill, men det finnes også mange gratis skytespill på nettet. De er ikke alltid like realistiske som de dyre spillene, men mange av dem er faktisk bedre enn forventet.

Nettsiden Spillegratis deler inn skytespillene sine i to kategorier. De vanlige skytespillene er veldig varierte, fra realistiske spill til morsomme og mer urealistiske spill. Spillegratis har også skytespill i 3D. Her er spillfølelsen mer realistisk, og utvalget av spill er svært stort, også i denne kategorien. Flere av spillene som tilbys er MMO spill.

Nettsiden 1001spill.no er en annen gratisside som blant annet tilbyr skytespill. Her finnes alt fra helsprø spill til realistiske spill. Nettsiden 007 er også verdt å prøve ut, enten man liker skytespill eller andre typer spill. Utvalget er ganske bra.Gratisspill deler inn skytespillene sine i ulike kategorier, som snikskytterspill, Counter Strike, stridsvognspill, robotspill, tegneserieskyting, krigsspill, skyting på blink og skurkejakt, bare for å nevne noen av kategoriene. Spillutvalget er veldig variert og omfattende. Denne nettsiden tilbyr også andre typer skytespill, som skyting med pil og bue og romvesenspill. De mest populære skytespillene hos Gratisspill er Cannon Blaster 5, Forsvar Magasiner og Counter Strike 3. Den eneste ulempen med denne og enkelte andre gratissider, er at den norske teksten på sidene er oversatt med automatiske oversettelsesprogrammer. Det fører til noen rare spilltitler og noen enda rarere setninger når de skal beskrive spillene. Men spillene er likevel morsomme, og er verdt å prøve.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.