Bli tipp topp stand før skytekonkurransen

Bakgrunn

Skyting kan være en både krevede og givende aktivitet. Det finnes konkurranser i en rekke varianter, som paintball, laserdome og bueskyting – både som hobby og offisielle turneringer. Innen denne type aktivitet er stabilitet og kontroll essensielt. Det gjelder å utføre bevegelser og å finne stillinger som er gunstige for utøveren. Her skal likevekt og unødvendig belastning av muskler prioriteres.

Det eksister dessverre ingen generell skytestilling, tilpasset alle utøvere, og i tillegg kan nerver, samt vekt av tunge våpen lede til diverse skader og ubehag. Dersom slike skader oppstår, kan løsningen være naprapati.

Kompetanse

Denne typen behandling viser til manuelle behandlingsformer med formål å diagnostisere og lindre smerte hos pasienter. Dette inkluderer tilstander forårsaket av uhell, sykdom og feilbelastning. Naprapatlandslaget regnes som verdens største naprapatkjede. I nesten to tiår har kjeden sikret seg både uvurderlig erfaring og god kompetanse. Slik tilbys kunder en trygg og grundig behandling, fordelt på bedriftens i alt 46 klinkker. Her er mottoet “Kvalitet i alle ledd”!

Behandling

En konsultasjon ved en av kjedens mange klinikker vil først ta for seg opphavet til smerten for deretter å behandle lidelsen gjennom for eksempel akupunktur eller triggerpunktsbehandling. De tar også for seg akutte lidelser i muskler og ledd, men kan bistå med forebyggende tiltak, gjennom kontinuerlig behandling over lengre tid.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.